اختصاص یک میلیارد دلار ارز برای تامین مواد اولیه دارویی-راهبرد معاصر
تصویب ۵ پیشنهاد برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب + عکس پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود سازوکار کمیسیون تلفیق برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مشاور سیاسی رئیس‌جمهور منصوب شد + جزئیات وزیر دفاع بر استمرار پشتیبانی ایران از محور مقاومت تاکید کرد استاندار گلستان انتخاب شد مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد پزشکیان: من در خانه لباس گرم می‌پوشم؛ مردم هم همین کار را کنند امیر نصیرزاده: از هر لحاظ آماده پشتیبانی از سوریه هستیم معاون رئیس‌جمهور: نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای تمام پهنه سرزمینی ایران نسخه واحد تجویز کنیم دستور رئیس جمهور درباره تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا وزیر دفاع وارد سوریه شد انتصاب محمود امانی طهرانی به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی وزارت کشور شد

اختصاص یک میلیارد دلار ارز برای تامین مواد اولیه دارویی

به گقته سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس یک میلیارد دلار ارز برای تامین مواد اولیه دارویی اختصاص داده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 19
کد خبر: ۱۳۰۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه این کمیسیون برای بررسی افزایش قیمت دارو گفت: قرار شد یک میلیارد دلار ارز با کیفیت برای تامین مواد اولیه دارویی برای کوتاه‌مدت هرچه سریعتر طی روزهای آتی در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

علی خضریان اظهار کرد: کمیسیون اصل نود جلسه ای درباره افزایش قیمت دارو با حضور مسئولانی از وزارتخانه‌های صمت و بهداشت، سازمان‌های غذا و دارو، برنامه و بودجه، تامین اجتماعی و سایر سازمان‌های بیمه‌گر و همچنین بخش‌های مرتبط به این حوزه تشکیل داد. هدف این جلسه بررسی موضوع افزایش قیمت دارو و نبود زیرساخت‌های حذف ارز ترجیحی و به دنبال آن بروز مشکلات زیاد ناشی از افزایش قیمت‌ها و همچنین نگرانی بیمارستان‌ها از کمبود اعتبارات برای تهیه دارو در ماه‌های آینده به دلیل افزایش قیمت و عدم افزایش تعرفه‌های خدمات پزشکی و حذف برخی از داروها بود.

وی توضیح داد: حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت دارو به ویژه داروهای بیماران خاص در هفته‌ها و ماه‌های اخیر مشکلات زیادی برای مردم در دهک‌های مختلف جامعه به خصوص دهک‌های پایین ایجاد کرده و این مشکلات برای افراد فاقد بیمه دو چندانی است. سازمان‌های بیمه‌گر و همچنین سازمان بیمه سلامت لازم است پیش‌بینی‌های کافی را برای حمایت از آسیب‌دیدگان انجام دهند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بدهی سازمان تامین اجتماعی به بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها و مطالبه این سازمان از بخش درمان کشور بخش دیگری از مسائل و مشکلات مبتلابه بخش دارو و درمان است که باید در این حوزه نیز برنامه‌ریزی‌های لازم و سریع انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شد کارگروهی متشکل از وزارتخانه‌های ذیربط و همچنین سازمان غذا و دارو با مشارکت سازمان‌های بیمه‌گر برای یافتن بهترین راه حل در جهت جبران تبعات ناشی از حذف ارز ترجیحی تشکیل شود. همچنین وزارت تعاون نیز مکلف شد هر چه سریعتر نسبت به ارائه کد ملی سه دهک پایین جامعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه کردن این افراد اقدام کرده تا افراد فاقد بیمه در دهک پایین شامل حمایت‌های بیمه‌ای شوند.

خضریان ادامه داد: همچنین باید سازمان برنامه و بودجه منابع پیش‌بینی شده این موضوع را هرچه سریعتر اختصاص دهد، وزارت صنعت معدن و تجارت نیز برای تامین سرمایه در گردش صنایع کوچک دارویی مکلف به برنامه‌ریزی و ارائه گزارش شد. همچنین قرار شد یک میلیارد دلار ارز با کیفیت برای تامین مواد اولیه دارویی برای کوتاه‌مدت هرچه سریعتر طی روزهای آتی در اختیار متقاضیان قرار گیرد. جلسات کمیسیون نیز با مسئولان ارشد وزارتخانه‌های ذیربط برای پیگیری بحث افزایش قیمت دارو ادامه پیدا می کند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار